26 окт. 2007 г., 09:34

* * * 

  Поэзия
955 0 9
 

 

   ДИМИТРОВДЕН

 

В днескашният светъл ден

ти празнуваш имен ден.

Нека да си здрав и жив,

много умен и красив.

Нека зло да те забрави,

болест да не те полази.

С приятели да си богат,

че те са нужни в тоя свят.

Нека имаш и пари,

по вода да ти върви.

Във делата слагай ред,

пожелавам ти късмет.

В службата си да си пръв,

а в живота - като лъв.

Във всичко имай ти сполука,

да нямаш самота и скука!

Бъди скромен и приличен,

от жените най-обичан.

От моите уста излезе -

в ушите Божии да влезе!

 

Поздрав към всички именници в сайта

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??