16 июн. 2015 г., 22:34

*** 

  Поэзия » Другая
550 0 0

Как жадувам да съм с теб,

сърцето ти в сърцето ми да бие,

от злото там да се скрие

и всяка твоя болка да попие.

 

Но далеч си ти и недостъпен,

последен слънчев лъч

беше в моя свят,

тръгна си, а не исках да те пускам,

след теб остана само пустота и мрак.

 

Да храня ли надежди

или в мрака да потъна,

блянове, мечти, копнежи...

в болка всичко се превърна.

 

 

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??