25 мар. 2007 г., 21:49

* * * 

  Поэзия
460 0 4
Мисли разпилени,
удрят се една в друга.
Като гълъб устремен
вкъщи връщат се...
Тихичко почукват,
аз отварям им тефтера,
върху листа се нареждат
бисерни сълзи, надежди.
Идват като вечна тайна,
ту лавина са могъща
и експресен влак
в посока непозната,
но с усмивка ги прегръщам
минало, сегашно, бъдеще.

© Шопландия Софийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??