25 апр. 2007 г., 00:03

* * * 

  Поэзия
540 0 5
Тръгнах да търся себе си.
И се намерих.
Захвърлена сред вещите
на детско минало.
Нежно вдигнах душата си
и от прахта я изтърсих -
проведох основно
почистване.
Простих купища грешки.
Отхвърлих вини.
Изпразних куфара тежък
качен от мен на гърба й.
Позволих й цяла да бъде.
Обещах да не скита сама.
Обикнах своята същност.
И тя ми прости - на часа.
Намерих се.

© Шопландия Софийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??