5 мар. 2005 г., 20:46

* * * 

  Поэзия
762 0 0

Не си отивай,
моя любов, не си отивай!
Когато бури те сломят, потърси ме,
 когато никой в скръб не те теши
промълви само моето име 
когато в нощта безутешно тежи,
ти ела -прегърни ме.
Моя любов, толкова дълго те чаках,
не си отивай.
Не се поддавай на чужди страхове,
не потъвай безбрежно  в безкрая.
В живота на всеки има болка и терзания,
но има и любов и разкаяние.
Моля те, не си отивай! 

© Красимира Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??