30 мар. 2005 г., 14:09

* * * 

  Поэзия
1196 0 0

Аз, ти, луна...
Нозете ти - потоци буйни,
очите ти - блестящи мълнии
и устни с вкус на диви ягоди...
Страстта изражда с писък миг на лудост
в покоите на гаснещ разум.
Красиви думи, тласък, стон и...подарена девственост.
Луната спи, окъпана във облаци.

© Венцислав Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??