17 мая 2007 г., 20:49

***** 

  Поэзия
643 0 3

Във очите на малко дете погледни
и виж чистота на душата.
След време дори не мисли,
че пак ще я видиш такава.

Попитай сърцето, защо го боли?
Дали е от туй, че порасна?
От чистите детски, кристални сълзи
и спомен дори не остана.

Страхът е безмислен, скрий го дълбоко,
защото те прави пред хората слаб.
От думите злобни знай, че ще можеш
да избягаш, когато си силен пред тях.

© Весела Йотова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??