3 нояб. 2005 г., 15:07

* * * 

  Поэзия
778 0 0





Небето в кална локва се събира,
слънцето сред тъмни облаци и злобен смях умира.
Днес е онзи най-нещастен ден когато,
отива си синьото, прекрасно лято....



© Н Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??