6 нояб. 2005 г., 12:50

* * * 

  Поэзия
975 0 5

Истината е босоного дете,
което държи ябълка,
но не знае разрешено
ли е да я отхапе.
Любовта е трапеза за гладния,
който няма подходящи дрехи
за официални вечери.
Хвърлила дрехи и предразсъдъци,
светещи ябълки събирам
за черни дни.

© Здравка Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??