Nov 6, 2005, 12:50 PM

* * * 

  Poetry
977 0 5

Истината е босоного дете,
което държи ябълка,
но не знае разрешено
ли е да я отхапе.
Любовта е трапеза за гладния,
който няма подходящи дрехи
за официални вечери.
Хвърлила дрехи и предразсъдъци,
светещи ябълки събирам
за черни дни.

© Здравка Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??