10 янв. 2010 г., 18:10

* * * 

  Поэзия
517 0 11

        "Презират бедните поети,
         надменни, важни господа..."
             Шандор Петьофи


    
Затуй, че с собствените си крака вървя
и мисля тъй различно... -
презирате ме всекидневно, господа!
Навярно знаете, че мога, със думи,
да натрия вирнатите ви носове.
Но няма да го сторя!

С безкрайна доброта ще ви даря.

© Латинка-Златна Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??