10.01.2010 г., 18:10 ч.

* * * 

  Поезия
518 0 11

        "Презират бедните поети,
         надменни, важни господа..."
             Шандор Петьофи


    
Затуй, че с собствените си крака вървя
и мисля тъй различно... -
презирате ме всекидневно, господа!
Навярно знаете, че мога, със думи,
да натрия вирнатите ви носове.
Но няма да го сторя!

С безкрайна доброта ще ви даря.

© Латинка-Златна Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??