16 янв. 2007 г., 22:12

0бъркан0 

  Поэзия
561 0 1
0бъркано е всичко
животът, мечтите умът.
0бъркано е всичко,
но никой не пита
как си, какво, защо?

0бъркана седи в леглото,
в стаята празна, сама.
Плаче, плаче и не разбира
Защо ли всичко се проваля?
Защо винаги става така?

И преди тя беше объркана,
но беше щастлива, а сега?
Сега е нещастна и се пита
какво е всъщност любовта?

Тя има нужда от някой,
да я прегърне да и подаде ръка,
но този някой го няма и не знае,
че в този час тя плаче сама.

© ЛиЛи Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??