загубих теб
и нямам смисъл
вече всичко е преди …
… и звъна в гласа ми,
и сладкото бездумие,
и чаканото връщане,
и тръпката към пълното безумие…
времето на
празните думи
и празните минути
дойде…
и не си тръгва…
да е празно,
когато си до мен,
е непоносимо
и непростимо –
заради това, което е било…
без-теб-ие е.
© Деница Все права защищены