6 июл. 2008 г., 12:32

*** 

  Поэзия
567 0 3
Преследвах аз мечти,
след щастието жадно тичах,
но попаднах в тези дълбини,
които свикнах "мъка" да наричам.
В небесата исках аз да полетя,
поисках чувства възвишени да изпитам,
но пламъкът в очите избледня,
щом опарих се на огъня, що пипнах.

Това ли е цената,
която трябва да платя?
Един миг щастие ми струва
двайсет мига самота!?

© Теди Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??