21 апр. 2008 г., 22:39

*** 

  Поэзия » Любовная
644 0 0

Ти бе виновен!

А... аз си отидох!

Отидох си - "ей тъй",

но завинаги!

Отнесох със себе си

моите мигове,

моите вещи,

проблеми

и трикове.

От теб си откраднах

само частица.

Малко от теб си откраднах

на тръгване.

Няколко ласки, небрежно потулени,

усмивката,

маската с погледа влюбен.

Недей да ги търсиш!

Заминах завинаги!

 

© Людмила Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??