Ти бе виновен!
А... аз си отидох!
Отидох си - "ей тъй",
но завинаги!
Отнесох със себе си
моите мигове,
моите вещи,
проблеми
и трикове.
От теб си откраднах
само частица.
Малко от теб си откраднах
на тръгване.
Няколко ласки, небрежно потулени,
усмивката,
маската с погледа влюбен.
Недей да ги търсиш!
Заминах завинаги!
© Людмила Вълчева All rights reserved.