26 июл. 2019 г., 01:52

*** 

  Поэзия » Другая
295 1 0

Всеки ден ми започва с усмивка,
всяка вечер е все по-красива.
Дай Боже, такава на всички,
като мене да бъдат щастливи.

Тя осмисля живота ми труден
от всекидневните грижи и стрес
и чувствам се значима и нужна,
и утре ще обичам по-силно от днес.

Това е пътят, по който вървим
с надежда и вяра в живота,
с усмивка и любов да съхраним
светът и себе си, с доброто.

И щастието ще е неделимо,
ще топли нашите сърца,
щом можем с любов да споделим
богатството-усмивките на нашите деца.

© Гинка Любенова Косева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??