14 мая 2007 г., 12:32

*1. & *2. 

  Поэзия
538 0 2
1.

Зимното небе е светло!
Боровете се навеждат,
върховете си изправят
срещу вятъра вечерен!

Малко куче пред вратата
зимните мъгли издишва,
и трепери неподвижно
цялото му черно тяло.

2.

Липсваш ми, ако не знаеш,
и върни се, ако можеш,
нищо аз не означавам,
щом така ме изостави -

като зимен ден съм кратка
и на лесен път приличам.

© Ема Венева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??