7 апр. 2019 г., 18:10

100% 

  Поэзия
396 2 1

Днес реших да те обичам

ни повече, нито по-малко -

точно колкото аз искам -

горчиво, сладко, натурално!

 

50 нюанса нелогичност

+ още 30 тра-ла-ла,

15 дози неприличност

и 5 ей тъй- за красота.

 

Сумирам точно 100% -

без цензура и ДДС.

За мнения не плащам рента

и знакът STOP не ще ме спре.

 

Реших- подписвам отговорно.

Какво те чака - хич не питай!

Ще те обичам - неуморно!

Променлив ток тече, не пипай!

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??