22 янв. 2022 г., 15:04

Обичта и след края 

  Поэзия
157 2 2

В твоя сън пребивавам инкогнито,

съзерцавам безплътни мечтания.

Покрай мен преминават създания

съвършени, обсебват затрогнато,

 

превъзбудено въображение,

зажадняло за страсти съзнание,

изнурено от будно страдание,

оцеляло в батално крушение.

 

Осъзнавам безпомощна свършека

на красивото си увлечение,

чудодейното ти изцеление

любовта съхрани непрекършена.

 

 

 

 

 

 

© СК Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??