В твоя сън пребивавам инкогнито,
съзерцавам безплътни мечтания.
Покрай мен преминават създания
съвършени, обсебват затрогнато,
превъзбудено въображение,
зажадняло за страсти съзнание,
изнурено от будно страдание,
оцеляло в батално крушение.
Осъзнавам безпомощна свършека
на красивото си увлечение,
чудодейното ти изцеление
любовта съхрани непрекършена.
© Светличка Todos los derechos reservados