11.12.2009
Какъв бе, а в какво се превърна?
Аз те молех за малко любов.
Сърцето ми с обич да обгърнеш.
Глух си за нежния ми зов
Молех се за щастие в миг един,
несбъднати мечти ти подарих,
горях и всичко ти простих,
но в този свят любов не ще делим.
Щастливата звезда угасна,
за нас с тебе вече не блести.
Сърцето ми в миг престана
от нежна обич да тупти.
В розовата нощ угаснало небето
и щастието нейде отлетя.
Остава черна рана в сърцето,
за теб да ми напомня тя.
By Lap3nc37oo
© Поля Все права защищены