5 июн. 2022 г., 17:41

*** 

  Поэзия » Другая
257 0 12

mn si krasiva bepce

 

Да бе, знам, че съм красива,
но това е субективно.
Важно е, че съм щастлива 
и това не е фиктивно.

 

Всичките ти комплименти 
за очите и дупето
хич не са ми интересни,
друго ми е на сърцето.

 

Хайде остани със здраве. 
Не бе, не, че се надувам,
просто к'вото и да правиш,
въобще не се вълнувам.

 

Май че резко погрознях,
но така е с красотата,
за секунди отлетя,
щом отворих си устата...
 

© Ива ВалМан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??