mn si krasiva bepce
Да бе, знам, че съм красива,
но това е субективно.
Важно е, че съм щастлива
и това не е фиктивно.
Всичките ти комплименти
за очите и дупето
хич не са ми интересни,
друго ми е на сърцето.
Хайде остани със здраве.
Не бе, не, че се надувам,
просто к'вото и да правиш,
въобще не се вълнувам.
Май че резко погрознях,
но така е с красотата,
за секунди отлетя,
щом отворих си устата...
© Ива ВалМан Todos los derechos reservados
- кирилица?
- taka sam sviknal!
😅 🤣