17 февр. 2013 г., 14:10

* * * 

  Поэзия
418 0 0

От теб съм само малка част и нищо повече,

една частица в някой ъгъл зад сърцето ти.

За теб съм само мисъл, излишна и ненужна,

неспомняна от доста дълго време.

 

 

Към теб обръщам се без име, както виждаш,

не си го казвала, а и не съм те питал.

С теб не сме се срещали навярно никога

или било е съвсем случайно някога.

 

Калин Вълов

www.kalin-valov.hit.bg

 

 

 

 

© kalinvalov Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??