От теб съм само малка част и нищо повече,
една частица в някой ъгъл зад сърцето ти.
За теб съм само мисъл, излишна и ненужна,
неспомняна от доста дълго време.
Към теб обръщам се без име, както виждаш,
не си го казвала, а и не съм те питал.
С теб не сме се срещали навярно никога
или било е съвсем случайно някога.
Калин Вълов
www.kalin-valov.hit.bg
© kalinvalov Всички права запазени