21 мар. 2009 г., 14:35

* * * 

  Поэзия
1088 0 3

Тръгнах към теб без да мисля,

не погледнах назад,

бяла вихрушка помете

всичко останало,

само ти остана.

Земя и небе

в едно се сляха,

ад и рай

в храм се събраха,

да те обичам се заклех

без да знам какво е обич.

Преродих се аз в теб,

себе си в теб намерих

сякаш Бог те бе създал

само за мен, а мен за теб.

Всичко друго загуби смисъл -

само ти остана.

© Айше Рубева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??