12 февр. 2009 г., 19:31

*** 

  Поэзия » Любовная
720 0 3
 

  Тиха, смирена и бяла душа,

тяло от похот и огнени страсти,

скършени, кървави, бели крила,

младост и страх, и изгубено щастие...

Стая студена, безброй ветрове,

болка, копнеж и несигурност,

гняв и закана, спомен от днес,

тежи в мисълта непредвидено...

Грешна и страстна, млада душа,

тяло от похот и огън,

ангелски бели, но чужди крила

галят ме с дяволска нежност!!!

 

февруари 1999

© Силвия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??