10 авг. 2011 г., 10:00

*** 

  Поэзия » Любовная
592 0 0

Стоя във теб - омайно близък,

в косите ти гори жарава

и ми нашепваш, както стихът,

сърцата силно разтуптява.

 

И няма по-запълващо чувство -

сладкото ти рамо да държа,

не съм добър в това изкуство-

от обич да се въздържа!...

© Тони Главоногов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??