14 мар. 2009 г., 22:30

* * * 

  Поэзия » Любовная
525 0 8

 

Нежност и обич,

страст и желание,

усмивка, докосване,

плам и любов...

Изгарящи погледи,

търсещи пръсти,

устни разтворени,

настойчиво канещи...

Думи любовни,

целувки и трепети,

прегръдки и сливане,

шепот и стон.

 

Спомени, носещи

пулса любовен

за тръпки нечувствани

друг път преди.

Моменти на щастие,

на полет в простора,

отвъд хоризонта

прострени мечти.

 

И плаха, и скрита

искрица надежда

прокрадва се в мен

и отправям молба.

Господи, моля те,

нека мъничко, капчица

истина има в това!

© Анахид Чальовска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??