22 окт. 2007 г., 13:53

* * * 

  Поэзия
561 0 1
 

Във сърцето ми тъмнее  послезалезния мрак

Скоро виното ще влее своя дъх и аромат

Мислите ми се качиха  в стария ръждясал влак

Есенният огън тлее...

Ти не чакай - не милея да прекрача твоя праг


Тъжна е една разлъка ще си спомням този град

Може би ще носиш мъка в усмивката на моя свят

Хладен вятър тук полъхна вдигна облак ситен прах...

Сбогом казвам и наслука

Тръгвам ще намеря пътя... в есенния хладен мрак...


Сбогом  Д.К.

© Силвана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??