25 февр. 2010 г., 21:36

*** 

  Поэзия
426 0 0

 

 

През океани,

тьй далечни океани,

търсила съм

онова,

което е било

съвсем,

съвсем наблизо...

Домът ми...

Книгите

и любовта...

Сега обличам твойта риза

и правя ти закуска от усмивки!

Приготвям топъл чай

със дъх

на младост

и смея се на моята

наивност...

Как тръгвала съм без

да се страхувам,

силна и наперена,

далеч...

Така далеч...

Когато бил си тук...

Да те обичам!

© Дани Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??