19 сент. 2009 г., 17:35

* * * 

  Поэзия
630 0 4

Навън вали.

И в мен вали.

А как е мрачно, сиво и безцветно...

тук някъде отляво ме боли...

и настроението ми - кисело,оцетно...

Ах, ето, светкавица проблесна...

Небето се раздра от страшен вик!

А пък на мен ми идва да ти кресна,

че не си до мен в този миг...

Ако си с нея, там си стой,

че още дълго ще вали!

А след дъжда звездите брой!

Шаран си бил, шаран си остани!

 

© Катерина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??