9 июн. 2013 г., 17:37

... 

  Поэзия » Любовная
411 0 0

... И както вървях си под просторно небе,

съзрях мястото дето преплетени бяха наш'те ръце.

Гледах го дълго - Спомени! щастие и тъга,

неусетно сухото лице се проми от бистра сълза.

Блесна като гълъб политащ незнайно къде,

    падна в поточето сбрало мъките на не едно сърце.

© Елис Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??