26 мар. 2021 г., 23:07  

4-ти април 

  Поэзия » Гражданская
490 0 0

Наближават важни, решителни дни.

Преди да гласуваш - мозъка си напрегни.

Видя ги как с чекмеджето се изложиха,

за България честните се разтревожиха.

 

Ако искаш нормална държава,

ако искаш ти да си спасен,

ако не искаш родината да се ограбва -

трябва да си смел и честен.

 

Дали статуквото ще се запази,

или пък ще има промяна...

Всъщност аз никого не мразя,

но ми пука дали ще ни има, или няма...

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??