Наближават важни, решителни дни.
Преди да гласуваш - мозъка си напрегни.
Видя ги как с чекмеджето се изложиха,
за България честните се разтревожиха.
Ако искаш нормална държава,
ако искаш ти да си спасен,
ако не искаш родината да се ограбва -
трябва да си смел и честен.
Дали статуквото ще се запази,
или пък ще има промяна...
Всъщност аз никого не мразя,
но ми пука дали ще ни има, или няма...
© Георги All rights reserved.