21 июл. 2009 г., 08:11

5 в 1 от буква "Т" 

  Поэзия » Юмористическая
509 0 5

        Таксиджия

 

Много често срещан сбор

от нахалник и шофьор,

който винаги се мръщи

ресто трябва ли да връща.

 

          Търпение

 

Да влезе мъж с жена в бутик,

безмълвно чакащ, без да стене

и не получи нервен тик

от часовете суетене.

 

         Търговия

 

Тя от гръцки произтича

и „лъжа” е в превод наш,

а търговец се нарича

баш лъжецът с дълъг  стаж.

 

       Тийнейджър

 

Хлапакът, който веч стърчи

над теб, акъл не трае

и мисли всичко, що хвърчи,

че, сигурно, храна е.

 

            Тъпотия

 

Там, където е прославен,

а понякога велик,

онзи тип самозабравен -

българският политик.

© Марин Цанков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??