8 июн. 2013 г., 19:13

* * * 

  Поэзия » Любовная
867 0 5

                                         Оглеждам се в малахитови очи...

                                   по-зелени и от изумруда.

                                         Когато ме погледнеш и вятърът мълчи...

                                   превърнал се в плаха пеперуда.

 

 

(на моето момче с обич)

© Естрея Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??