8.06.2013 г., 19:13 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
771 0 5

                                         Оглеждам се в малахитови очи...

                                   по-зелени и от изумруда.

                                         Когато ме погледнеш и вятърът мълчи...

                                   превърнал се в плаха пеперуда.

 

 

(на моето момче с обич)

© Естрея Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??