15 июл. 2011 г., 12:03

* * * 

  Поэзия » Любовная
659 0 0

Срещнахме се с теб случайно, знам,

но сякаш съдбата пръст имаше в това

пътя наш да пресече

и в любов бурна да ни въвлече.

От този ден....

аз съм с теб и ти си с мен!

 

Неусетно, знам,

опознахме се сякаш за ден

и обикнахме се ний

такива, каквито сме...

с всеки недостатък наш

и най-добри черти!

 

Сега, когато време за раздяла настъпи,

спокойна ще съм аз,

че някой ден

ще бъдем заедно отново

и ще споделяме нашата любов

во век и веков!

© Илона Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??