Сам си сменям чаршафите.
Няма кой да ми пали цигарите.
Чукам на дверите
и отговарям си: ”Да”.
Даже в питието ми няма лед да намерите,
подрънква там парче самота.
П.П. Ева да ми прости, че съвсем малко взаимствам.
© Милко Христов Все права защищены
ще забравиш и цигарите дори...
Аромотерапевтичен повей ще те заплени
и под звездното небе самотен няма да си ти...