Накрая на света ще те открия,
да падне коня, пеш ще продължа.
Не ще ме спрат ни меч, нито магия,
каквото и да е, ще издържа.
Очите ми да избодат, ще те намеря,
краката ми да отсекат, ще допълзя.
Защото ти в сърцето ме простреля
и обич във душата ми пося.
© Венелин Недялков Все права защищены