6.02.2020 г., 17:35 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
1265 1 1

Накрая на света ще те открия,

да падне коня, пеш ще продължа.

Не ще ме спрат ни меч, нито магия,

каквото и да е, ще издържа.

Очите ми да избодат, ще те намеря,

краката ми да отсекат, ще допълзя.

Защото ти в сърцето ме простреля

и обич във душата ми пося.

© Венелин Недялков Всички права запазени

Произведението е включено в:
  2003 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??