Моето чудо си ти
във съня ми проговаряш
и светлинка в тунел
ми показваш,
а после как дете
кръст рисува…
Въздух, светлина и свобода
ми даваш…
само с една едничка
твоя прегръдка.
Темперамент и гордост
ми завеща,
а твоята мъдрост
ти ми подари,
мила бабо!
© Петър Петров Все права защищены
Мило посвещение!