16.07.2013 г., 19:53 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
402 0 1

Моето чудо си ти

във съня ми проговаряш

и светлинка в тунел

ми показваш,

а после как дете

кръст рисува…

 

Въздух, светлина и свобода

ми даваш…

само с една едничка

твоя прегръдка.

 

Темперамент и гордост

ми завеща,

а твоята мъдрост

ти ми подари,

мила бабо! 

© Петър Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??