18 февр. 2011 г., 15:42

*** 

  Поэзия » Любовная
514 0 0

 

Представи си,

моите очи –

очи, пълни с нежност

и надежда!

Пред теб са,

не ги ли виждаш…?

Аз съм пред теб,

както преди.

С теб съм,

ала ти не ме виждаш!

Отвори очите си…

Моля те,

за да разбереш,

има я моята обич!

 

 

© Донка Красимирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??