17 февр. 2011 г., 20:48

* * * 

  Поэзия » Другая
383 0 0

Човешка грешка - да копираме, а да не търсим в себе си и да намираме!
Да, ние всички сме души, но всяка иска собствен път да извърви!
На моя път ти само можеш да се спреш, но мойте пориви едва ли ще ги разбереш!
От общото сме ний едно, едно голямо светло колело!

Но по пътя към светлината всеки сам раздира си тъмата!

 

                                             ********

Нощта се спуска и  вече ден няма, остава мракът - твоята измама!

Нима нощта те толкоз  плаши или просто натежават отмалелите клепачи?

Нима тъмата е безкрайна, или там има вечно скрита тайна?

Денят е просто светлината, свети, блести и няма я тъгата.

Нощта е необятна и потайна, денят е светлина безкрайна.

Когато отново дойде светливата, подготви си сетивата и не пропускай всеки миг безкраен, нощта ще бъде спомен таен!

© Тони Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??