Здравей тъга,
мълчиш ....,
да плачеш, знаеш е излишно,
а как сълзите ти да пресушиш
- с присъствие ли
или просейки за мен надежди?
В какво ме караш да повярвам?
Познаваш ме, нали пред очите ти пораснах...
Сърцето само - докосни го нежно,
едвам едвам, защото пусто е и може да помогне...
Бъди до мен и занапред,
няма аз да те предам, като лъжлив любовник,
ще ти се отблагодаря щедро и почтено.
И татко ти, поглеждай от небето,
напътствай ме в делата,
за да продължа пътя си,
а не изгубена да чакам...
10.09.2013 19.21 Ч.
© Биляна ББ Все права защищены