25 июл. 2007 г., 11:34

?! 

  Поэзия
535 0 1

Морските вълнения зачезнаха безследно

и пясъкът загуби блясъка си...

Времето е твърде безмерно,

а и лятото се изнизва неимоверно...  

Kaприз ли е сезонът?!


                                                                      *край*

© Муф Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??